diumenge, 14 d’octubre del 2012

El Moment "Friki" de la Setmana #147

El món es mou per modes: tendències estilístiques, de complements i també musicals: hi ha cançons que pugen com l’escuma i després s’esfumen com ella...i, actualment, és el torn del rapper sud coreà Psy.

S’està fent d’or gràcies al tema Gangman Style i, sobretot, gràcies al seu videoclip que segur que tots heu vist; de fet el passat 20 de setembre va ser reconegut amb el premi Guinness World Records com el vídeo amb més likes de la història de Youtube!

Aquest bon home ja ha editat sis àlbums d’estudi i més de 15 singles... però aquest últim ha triomfat! Com sempre passa amb els èxits, sempre surt algú fent una versió... la que us portem avui té la veu de Psy, però canviant la música electrònica per una guitarra elèctrica, apropant el tema al nostre estil. L'usuari ha eliminat el vídeo d'on hem extret l'àudio... però hi ha molts d'altres que valen la pena! Aquí us deixem una mostra i us convidem a explorar el Youtube, on us fareu un fart de riure amb algunes de les versions que hi trobareu!