dimarts, 26 de juny del 2012

Troll Festival III

La promotora de concerts Black Troll celebrarà, el proper dissabte 30 de juny, la tercera edició del Troll Festival. L'escenari escollit per l'esdeveniment serà la Sala BeCool de Barcelona, que acollirà els concerts de DooMination, Sygma, Offtopic i Masterly.



Els primers en actuar seran els joves DooMination; la banda de death metal, formada a Sant Hilari Sacalm, seguiran presentant els temes de Illusionist's of an Aborted Dream. Amb aquests temes i la seva posada en escena, van aconseguir el premi del jurat en la passada edició del Goblin Fest.

La banda està formada per Narcís Boter a la veu, Àlex Lastra a la guitarra solista, Àlex Cordero a la guitarra rítmica, Gerard Matas al baix, Marc Matas als teclats i Gerard Ferrer a la bateria. En el concert, podrem recordar temes com aquest Wings ov Redemption.



Els següents en tocar seran Sygma; la banda de metal gòtic es va formar a Barcelona i, amb la gravació d'una demo auto-produïda, es van presentar al Goblin Fest d'aquest 2012, d'on en van sortir premiats pels vots atorgats pel públic assistent.

La banda està formada per Núria G. Ponce de León a la veu, Albert Moreno a la guitarra, Marc Fraile al baix, Raúl Yécora a la bateria i Quim Broquetas als telcats. Un dels temes que segur escoltarem serà aquest Solitary Flight.



Tot seguit, serà el torn dels madrilenys Offtopic; aquesta banda de rock modern amb influències de la dècada dels '80, vindran a presentar el seu tercer disc d'estudi, Impacto, editat el passat 2011. A més, aquesta serà la primera vegada que visiten la nostra ciutat per descarregar la seva música! Així que és una ocasió immillorable per veure'ls en directe.

La banda està formada per Rosa Ibáñez a la veu, Toni Sánchez-Gil a la guitarra, José Luis López al baix i Cristian Millán a la bateria. El nostre company de Satan Arise, Vic Saldà, els va entrevistar a la Sala Ritmo y Compàs de Madrid, abans de la presentació del disc... això és el que li van explicar!



I, per tancar el concert, la banda barcelonina Masterly tornen als escenaris per presentar al seu nou vocalista, Sergi R. Perea; i ho fan amb material nou ja que, després de l'edició de dos ep's amb dos vocalistes diferents, és hora de llançar al mercat el seu primer llarga durada, Sin Identidad, del que us podeu fer una idea de què hi podrem trobar en el disc...


La banda està formada per Sergi R. Perea a la veu, Toni Lara i Ramón José Gulín a les guitarres, Oscar Cortés al baix, Joel Marco a la bateria i Javi als teclats. Vic Saldà els va entrevistar en motiu de la sortida del nou disc i del retorn a l'escena musical... i aquest és el resultat!


Així que, després d'aquesta humil explicació del que serà la nit de dissabte 30 de juny a la Sala BeCool, crec que sobren motius per anar a veure les quatre bandes que formaran part del cartell de la tercera edició del Troll Festival! Però, per si encara voleu més raons, dir-vos que les entrades anticipades es poden aconseguir al preu de 7€ i, si les compreu el mateix dia, només us en costaran 8€!! Així que no teniu excusa per deixar passar una oportunitat com aquesta, de veure bones bandes en directe per un preu ridícul!

Gent com Vic Saldà i Sergi Helloween, que potencien el metal underground i recolzen a les bandes amb més projecció, fan falta per mantenir aquest estil més viu que mai! Força al heavy metal i fins dissabte!!