dissabte, 16 de juny del 2012

El Moment "Friki" de la Setmana #144

Aquest 2012, l'excèntric Marilyn Manson i la seva troupe tornen a estar al centre de l'huracà amb l'edició del seu nou disc el passat mes de maig, sota el títol de Born Villain; a més, el podrem veure presentant els temes d'aquest àlbum el proper 21 de juliol a Benicàssim, tancant la primera edició del festival Costa de Fuego.

Abans de l'edició d'aquest àlbum, l'11 d'abril la banda va actuar en directe en la cerimònia dels premis Revolver Golden Gods Awards, que vam repassar en el nostre programa. Durant la posada en escena, la banda va interpretar dos dels seus temes més clàssics: The Beautiful People i la cover d'Eurythmics, Sweet Dreams (Are Made of This); la curiositat és que, en una de les guitarres i emulant a un rock star, hi vam poder veure a l'actor Johnny Depp, gran amic de Manson!


Disset anys abans de la formació de la banda de metal industrial, l’any 1972, la vocalista americana Carly Simon editava el seu tercer disc d’estudi, No Secrets; dins d’aquest disc s’inclou el popular tema You’re So Vain, situada en la posició 72 de la llista dels millors temes de tots els temps de la cadena Billboard.

I què tenen a veure Marilyn Manson, Johnny Depp i Carly Simon? Doncs que en el nou disc de Manson hi trobem una cover del tema de Simon, produït i interpretat a la guitarra i a la bateria per Depp...i, la veritat, és que no ho fa gens malament! Hem trobat diferents vídeos i, ja que Johnny Depp ha protagonitzat la darrera pel·lícula de Tim Burton, Sombras Tenebrosas, us deixem amb un muntatge amb imatges del film i aquesta gran cover!