dissabte, 9 de juny del 2012

El Moment "Friki" de la Setmana #143

En aquesta secció us volem parlar de la banda americana Dope. Formada l'any 1997 a Chicago pels germans Edsel i Simon Dope, el grup practica un nu metal acompanyat d'elements alternatius i industrials; una dada curiosa és que, en els inicis de la banda, els seus membres venien droga per poder sobreviure i comprar-se els instruments.

Després d'un sèrie de concerts per clubs nocturns de Nova York i de repartir un munt de cassets amb la seva música, van signar un contracte amb Epic Records i, quinze anys després, han editat cinc àlbums d'estudi i actualment els membres es troben en procés de composició del que serà el successor del No Regrets de 2009.

Dins d'aquest àlbum s'inclou una col·laboració amb el guitarrista Zakk Wylde en el tema Addiction... però aquest és un tema original; per tant, no en parlarem més en aquesta secció. Però no deixem de parlar del disc, perquè també hi trobem una cover bastant interessant!

L'any 1983, el cantant britànic Billy Idol editava el seu segon disc d'estudi sota el títol de Rebel Yell; l'àlbum va romandre setanta setmanes dins la llista Billboard 200, arribant a situar-se en la sisena posició i, el tema que dóna nom al disc, Rebel Yell, es troba en la posició 79 dels millors temes de rock de la llista creada per la cadena VH1.

Tot un clàssic del rock versionat pels americans Dope! Crideu com rebels i no us deixeu trepitjar per ningú!