dilluns, 25 de juny del 2012

El Clàssic de la Setmana #148

L'any 1982 es creava a Houston, als Estats Units, la banda de thrash metal Dirty Rotten Imbeciles o D.R.I. Tot i estar celebrant els 30 anys de carrera, mai han aconseguit un gran nombre de seguidors; tot i això, la seva integració d'elements del hardcore i el punk al thrash clàssic, han estat influència per bandes com Suicidal Tendencies o Corrosion of Conformity, entre d'altres.

El seu darrer treball discogràfic, el setè de la seva carrera, va ser editat l'any 1995 i, des de 2004, hi ha rumors sobre l'edició d'un nou treball, que mai arriba. Però la no edició de discos no els impedeix seguir fent directes i, aquest proper agost, formaran part del cartell del festival més prestigiós del món: el Wacken Open Air.

L'àlbum amb més èxit de la banda és el Thrash Zone, el cinquè de la seva carrera, editat l'any 1989; el tema Beneath the Wheel, juntament amb el seu videoclip, van ser emesos per la MTV. Tot i això, nosaltres els volem recordar amb un altre tema d'aquest gran disc: el clàssic d'avui és Thrashard!