dissabte, 29 d’octubre del 2011

El Moment "Friki" de la Setmana # 118

S'apropa la celebració de la castanyada... però fora de les nostres fronteres (i dins d'elles també) se celebra la festivitat de Halloween!!

L'any 1993 s'estrenava als cinemes la pel·lícula de Tim Burton, The Nightmare Before Christmas, amb banda sonora composada per Danny Elfman. L'any 2008, la factoria Disney va editar una nova versió de la banda sonora: sota el nom de Nightmare Revisited, artistes com Marilyn Manson, Korn, Flyleaf o Rise Against s'atrevien a versionar els temes de la pel·lícula.

Però abans de que això passés, els escocesos Februus ja van versionar un tema del film! La banda es va formar l'any 2004 a la ciutat d'Edimburg i, amb influències tant variades com Pink Floyd, Anathema, Mastodon, Slipknot o My Dying Bride, els cinc membres de la banda escriuen, graven i s'autoediten els seus treballs.

L'any 2007, és a dir, un any abans de que sortís la versió de l'excèntric Manson, ja es van atrevir amb el tema que introdueix la pel·lícula de Burton. Això és Halloween!! This is Halloween!!