dissabte, 8 d’octubre del 2011

El Moment "Friki" de la Setmana # 115

El proper 12 de novembre de 2011, els membres de El Reno Renardo tornaran a visitar Barcelona després del seu Sold Out del passat 2010 a la Sala Mephisto. En aquesta ocasió s'han volgut salvar les espatlles i han decidit tocar a la Sala Salamandra, una mica més gran que la del barri del Poble Nou de Barcelona.

Vindran a presentar el seu tercer treball, El Improperio Contraataca, del que ja es van poder escoltar algunes cançons en el seu anterior concert; de fet, el Moment "Friki" d'aquesta setmana el van estrenar a la nostra ciutat i Jevo, vocalista de la banda, va sortir a l'escenari amb la lletra apuntada en paper, perquè encara no se la sabia!!

En aquest tercer disc, seguint amb la tònica dels altres dos, es mesclen temes originals de la banda amb covers perverses de clàssics (o no) de la música. En el cas d'avui, us portem una versió on s'utilitza la base musical del tema In the Navy, una cançó popularitzada pels Village People i original de 1979. Els malalts de El Reno Renardo l'han rebatejat com En el Nardo!

Després de buscar diferents vídeos pel Youtube i veure uns quants directes, entre ells el de Barcelona, on interpreten aquest tema, cap d'ells té una gran qualitat de so; per tant, us deixo el típic vídeo amb la caràtula del disc.