diumenge, 23 d’octubre del 2011

El Clàssic de la Setmana # 120

L'any 1990, la ciutat sueca de Ludvika presenciava el naixement de la banda Hypocrisy, encapçalada pel gran Peter Tägtgren. Parlant de l'actualitat de la banda, el passat 21 d'octubre van editar el DVD Hell Over Sofia: 20 Years of Chaos and Confusion, on repassen els seus grans èxits interpretats el 27 de febrer de 2010 a la capital de Bulgària. Dins de l'edició, també s'inclou un segon disc amb un documental d'hora i mitja on podrem conèixer la trajectòria de la banda.

Anant cap al passat, perquè ens trobem en la secció del clàssic, l'any 1992 editaven el seu àlbum debut sota el nom de Penetralia, on a les veus hi trobem a Masse Broberg; Peter s'encarrega de les guitarres en tot el disc i de la veu, els teclats, i la bateria en alguns dels temes. No seria fins més endavant, després de la marxa de Masse, quan s'encarregaria de posar les veus als temes de la banda.

D'aquest disc us volem apropar el tema Left to Rot o, el que és el mateix, deixar que es podreixin! El podríem dedicar a moltes persones... però deixem que sigueu vosaltres mateixos qui el dediqueu!!