dissabte, 29 d’octubre del 2011

El Clàssic de la Setmana # 121

Pel clàssic d'aquesta setmana us portem una banda que encara no havia sonat al nostre programa... i és que n'hi ha tantes!!! Ells vénen d'Alemanya, concretament de la ciutat de Hamburg. Si, allà on es van inventar les hamburgueses!! Quina gana de cop i volta, no?

Ells són els Running Wild, una banda de heavy metal amb elements del power i l'speed metal, que es van formar l'any 1976. Des de llavors i fins l'actualitat, per la banda ha passat un munt de gent, sent el vocalista i guitarra fundador, Rolf Kasparek, l'únic membre que segueix en ella.

L'any 2009, després de la seva actuació al Wacken Open Air, el mateix Rolf va anunciar una aturada indefinida de les activitats de la banda; després de 33 anys en actiu, 14 discos d'estudi i altres edicions, Kasparek necessitava un temps de reflexió per veure cap on anava la seva vida.

Aquest 2011 s'ha acabat aquest temps i la banda va anunciar el seu retorn a l'activitat aquest mateix mes d'octubre, en el que han començat a treballar en un nou disc que veurà la llum el proper mes d'abril de 2012, sota el nom de Shadowmaker.

Però avui ens centrem en l'àlbum debut de la banda, editat l'any 1984 amb el nom de Gates to Purgatory. En aquella època, la banda incorporava elements satànics a les lletres dels seus temes, així com en la indumentària que feien servir en els concerts. El satanisme però, només els hi va durar dos àlbums, ja que amb l'edició del seu disc Under Jolly Roger (1987)se'l va considerar la primera banda de pirate metal.

Per aquesta setmana us proposem el tema que obre el disc i que porta per títol Victim of States Power!! Us deixem amb una versió en directe de l'any 1985, que incorpora un altre tema de regal!!