dimarts, 30 de novembre del 2010

Breus #26

Nou disc de Children of Bodom

La banda finlandesa Children of Bodom, encapçalada pel vocalista i guitarrista Alexi Laiho, ha anunciat el llançament del seu nou treball d'estudi; el proper 8 de març de 2011, a través d'Universal Music, veurà la llum Relentless Reckless Forever.

El setè treball d'estudi, successor de Blooddrunk (08) de la banda ha estat gravat als Petrax Studios de Finlàndia, de la mà del productor Matt Hyde (qui també ha treballat amb bandes com Slayer o Monster Magnet). De moment, no hi ha més detalls del disc, però informarem tant bon punt els coneixem!

-------------------

Ukon Wacka, nou disc de Korpiklaani

Però abans de l'edició del disc de COB, arribarà al mercat el nou treball dels també finlandesos Korpiklaani. Serà el 4 de febrer quan, a través de Nuclear Blast, sortirà a la venta el disc Ukon Wacka.

Els homes del bosc també han triat els Petrax Studios per gravar el seu nou disc i han fet un avançament a través del Youtube; el vídeo està una mica fosc, peròval la pena veure'l i, sobretot, escoltar el tema Tuoppi Oltta, inclòs en el nou disc.


Segons paraules de la mateixa banda, que va estar en concert el passat 21 d'octubre (podeu veure la crónica aquí) a la Sala Salamandra i no ens van avançar cap dels nous temes, el nou disc està fet amb sentiment antic i molt folk i, aquesta vegada, està tot interpretat en finès. Tot i això, per entendre millor les lletres, el llibret de l'àlbum incorporarà alguna traducció a l'anglès. Evidentment, hi trobarem un tema dedicat a l'alcohol, tot i que aquesta vegada no se centri en cap beguda típica de terres fredes.

A continuació us deixem el tracklist de l'àlbum i la portada del mateix!

01) Louhen Yhdeksäs Poika
02) Päät Pois Tai Hirteen
03) Tuoppi Oltta
04) Lonkkaluut
05) Tequila
06) Ukon Wacka
07) Korvesta Liha
08) Koivu Ja Tähti
09) Vaarinpolkka