dimecres, 24 de novembre del 2010

Les dues cares d'Stratovarius

La banda finlandesa Stratovarius és notícia per partida doble; la llàstima és que una és bona i l'altra és molt dolenta!

En aquests casos, és millor donar primer la mala notícia i és que a mitjans de mes ens van assabentar, a través d'un comunicat emès pel teclista de la banda, Jens Johansson, que el bateria Jörg Michael pateix de càncer.

Recentment, Jörg es va descobrir un bony al coll, va anar al metge i el van operar, trobant una neoplàsia maligna a la tiroide; li van extirpar tota per assegurar-se d'eliminar-ho tot i ara s'haurà de sotmetre a radioteràpia.

Stratovarius té una gira juntament amb els alemanys Helloween i Jörg va demanar als seus companys de banda que no cancel·lessin cap data; finalment, això es complirà gràcies a la col·laboració del bateria Alex Landenburg, qui ha tocat amb gent com Mekong Delta, Axxis o At-Vance.

Per altra banda, el proper 12 de gener sortirà a la venta el nou disc dels finlandesos, Elysium, del qual ja es pot escoltar un petit avançament en el EP Darkest Hour que podeu trobar en la seva pàgina web.

El disc, en la seva versió europea, inclourà 9 temes (la japonesa tindrà un bonus track) i l'edició especial per a col·leccionistes inclourà un CD extra amb demos i dos temes inèdits d'estudi més un vinil amb dos temes en directe mai abans editats. Tots aquests temes i els clàssics de la banda els podrem escoltar en directe el proper 16 de gener a la Sala Razzmatazz de Barcelona.

A continuació us deixem el tracklist d'aquest nou disc i la portada del mateix:

01) Heavenly Divine
02) Infernal Maze
03) Elysium, Part I, II and III
04) Civilization
05) Dakest Hours
06) Under Flaming Skies
07) No Return
08) New Horizon
09) Move the Mountain
10) Castaway (Japan Bonus Track)