dijous, 11 de novembre del 2010

Nou videoclip de Van Canto

Els alemanys Van Canto van presentar, farà cosa d'un mes, el nou videoclip del darrer senzill extret del seu disc Tribe of Force, editat el passat 24 de febrer.

L'àlbum, el tercer de la banda de metal a capella, compta amb la col·laboració d'artistes com Victor Smolski (guitarra de Rage), Tony Kakko (vocalista de Sonata Arctica) o Chris Boltendahl (vocalista de Grave Digger). En aquest àlbum s'hi poden trobar dues versions: el clàssic Master of Puppets de Metallica i Rebellion de Grave Digger, tema on hi col·labora el vocalista original de la banda.

Però el nou senzill, Magic Taborea, és un tema d'elaboració pròpia i molt èpic; pel videoclip del tema, els membres de la formació (cinc vocalistes i un bateria) es converteixen en personatges del joc de rol Runes of Magic, intercalant imatges seves interpretant el tema en un paisatge impressionant amb imatges del joc.

A mi, personalment, se'm posen els pèls de punta quan veig el vídeo i escolto la cançó; veieu el vídeo i ja em direu què sentiu!