dissabte, 6 de novembre del 2010

El Moment "Friki" de la Setmana # 87

I, si hi ha clàssic, també ha d'haver-hi el moment "friki" de la setmana!! Crec que, si el primer el trobàveu a faltar, sense aquest moment no podeu viure!!

L'any 1992, els britànics Iron Maiden editaven el seu novè disc d'estudi, Fear of the Dark, l'últim abans de l'hiatus de Bruce Dickinson com a vocalista de la banda, abans de ser substituït per Blaze Bayley. Del disc es va extreure tres senzills, sent el primer d'ells el que s'encarregava d'obrir el disc, Be Quick or Be Dead.

L'any 2010, els manxecs Angelus Apatrida editen el seu primer disc sota el segell discogràfic Century Media, Clockwork, després de triomfar amb el seu thrash metal arreu on tocaven. Després de l'edició dels àlbmums Evil Unleashed (2006) i Give 'Em War (2007), signar el contracte amb la discogràfica alemanya significa la seva consolidació en el metal internacional.

En aquest disc, el tema que s'encarrega de tancar-lo és, ni més ni menys, que una versió del clàssic dels britànics; com que no existeix videoclip del tema i només hi ha algunes versions en directe de mala qualitat, hem pensat en deixar-vos el videoclip original d'Iron Maiden i, si voleu, vosaltres mateixos podeu buscar la versió dels manxecs a la xarxa!