diumenge, 21 d’abril del 2013

El Clàssic de la Setmana #170

Si teniu Facebook i amics metaleros, ja ho sabreu... però, per si us vau despistar us ho recordem!! El passat 14 d'abril, el Palau Sant Jordi de Barcelona va acollir el concert dels alemanys Rammstein, un dels esdeveniments de l'any a casa nostra (tot i que aquest any està tenint molts esdeveniments: retorn del Sonisphere, gira de Def Leppard i companyia...)

Seguint amb la gira dels 25 anys de la banda i després d'uns anys de la seva última visita al Palau Olímpic de Badalona, els precursors del tanz metal (o metal de ball) van repassar temes de tota la seva discografia; formats l'any 1994 a Berlín i sent una de les poques bandes que han mantingut la seva formació original al llarg dels anys, un any després van debutar amb Herzeleid... i quin debut!

En aquest disc hi trobem clàssics com Weisses Fleisch, Asche zu Asche, Du Reichst so Gut o Heirate Mich, entre molts d'altres. Però nosaltres us deixem amb el tema que serveix per obrir el disc i, per tant, la primera cançó de Rammstein que es va poder escoltar si no ho havies fet mai i et compraves el disc! Us deixem amb el tema Wollt Irh Das Bett in Flammen Sehen?, extret del seu mític concert a la seva ciutat natal, editat l'any 1999 i altament recomanat per nosaltres!