dijous, 31 de gener del 2013

Entrevista a Dramática

El passat 19 de gener, els membres de Kalimetal ens vam desplaçar fins a Madrid, concretament a la Sala Ritmo y Compás, on els barcelonins Döria seguien presentant el seu debut discogràfic Despertar. Aquesta vegada ho feien com a segona banda, compartint cartell amb Jose Rubio's Nova Era, la nova banda del que fos guitarrista de Warcry, entre d'altres. Aprofitant la nostra visita a la capital de la península, vam aprofitar el temps per parlar amb els teloners del concert, Dramática.


La banda va ser formada per la vocalista Lorena B.C. i la baixista Inés Cortés, qui volien tancar una formació femenina; al veure que això no era possible, i després d'alguns canvis en la banda, actualment estan acompanyades per Darío Peña i Javier Cavero a les guitarres i Pablo Romera a la bateria. Si voleu saber més de la seva història, aquí us deixem l'entrevista que vam fer amb ells!!



El seu directe, la seva senzilla a dalt i a baix de l'escenari i l'amistat que s'ha creat amb els membres de la banda, fa que tinguem ganes d'escoltar els nous temes en els que estan treballant actualment i, si tot va bé, que passin per casa nostra per presentar-los. Nosaltres els estarem esperant per rebre'ls!