diumenge, 27 de gener del 2013

El Clàssic de la Setmana #162

L’any 1983 es formava a Orange Country, Califòrnia, la banda de glam metal Roxx Regime. Poc després de la formació, la banda va canviar el missatge musical per reflectir les seves creences cristianes; amb aquest canvi, també van canviar de nom a Stryper.

Després d'una aturada de 10 anys, el 2003 es van tornar a reunir per seguir editant àlbums i girant pel món; de fet, tot i ser un recopilatori, el proper 22 de març veurà la llum Second Coming, un disc on hi podrem trobar noves gravacions de catorze dels seus millors temes de la primera etapa de la banda i dos temes nous. A més, la banda ja ha confirmat que el proper mes de març entrarà a l'estudi a gravar el que serà el desè disc d'estudi de la banda i el primer amb material inèdit des del 2009, any en que van editar Murder by Pride.


Un dels temes clàssics que hi podrem trobar en Second Coming, aquesta nova compilació, està extret del seu disc de 1986, To Hell with the Devil, nominat al Premi Grammy i el primer disc de metal cristià en rebre un disc de platí, venent més d'un milió de còpies. A més, la seva portada va crear polèmica, fins el punt d'haver-la de substituir per un fons negre amb el nom de la banda i del disc. En ella es poden veure quatre àngels amb cabell llarg que llancen al diable a un pou de foc; tractant-se de metal cristià...on està la controvèrsia?

Us deixem amb un videoclip d'aquesta gran banda, que pertany al seu tema de 1986 Calling on You!