dilluns, 21 de gener del 2013

El Moment "Friki" de la Setmana #158

Tots coneixem la banda El Reno Renardo i al seu fundador, Jevo, que visitaran Barcelona el proper 11 de maig de 2013 a la Sala Salamandra; doncs ell, juntament amb altres membres, també forma part de la banda Valhalla, una banda de power metal formada l'any 1997 a Biscaia.

Un any després graven la seva primera maqueta, Guardians of Metal, que ja els permet tocar amb gent com Metal Church, Lujuria... Al 2000 editen el primer llarga durada, Beyond the Underworld, arribant a comercialitzar-lo per tot el món. Canvien de discogràfica i editen Once Upon a Time l’any 2001, un disc mesclat als Finnvox Studios de Finlàndia; després de presentar-lo per tota la península es tanquen a preparar el següent treball, Nightbreed, que surt al 2003 i, dos anys després, el quart i últim treball de la banda, The Aftermath, veu la llum.

Nosaltres ens quedarem amb el tercer disc, Nightbreed, on inclouen la versió d'un tema gravat originalment l'any 1979 i que es troba dins del disc Go West dels americans Village People; el tema en qüestió és aquest In the Navy; creiem que, després de fer aquesta cover, al Jevo se li va anar la pinça i va començar a preparar el projecte del Reno Renardo... però això és una altra història!

A veure què us sembla aquest In the Navy de la mà de Valhalla; no existeix videoclip... però el tema sol ja val molt la pena!!