dilluns, 3 de desembre del 2012

Entrevista a Menzia

El passat 24 de novembre, la banda de metal alternatiu Menzia va participar en la presentació de Contes de la Vall de Glaç, l'àlbum debut de la banda Icestorm, en un concert a la Sala Mephisto de Barcelona, del que en breu en tindrem la crònica.


Després de la seva gran actuació, vam poder xerrar amb tots els membres de la banda: la vocalista Gat, el guitarrista Dídac Narváez, el baixista Bernat Navarro, el bateria Roger Gomes i la teclista Montse Ballbé. Amb ells vam repassar els seus inicis, algunes anècdotes divertides i els seus plans de futur... però millor escoltar-ho amb les seves paraules!



Si mai els heu vist en directe, no deixeu de fer-ho per què, per molt que llegiu cròniques dels seus concerts, mai podrem arribar a explicar tot el que passa damunt de l'escenari quan Menzia hi actua.


El proper 15 de desembre estaran tocant al Infierno Bar de Terrassa, juntament amb Druantia, de manera totalment gratuïta; una bona manera de descobrir dues grans bandes de casa nostra! Per anar obrint boca, aquí teniu el primer videoclip de la banda, corresponent al tema D-Generation!