dissabte, 8 de desembre del 2012

El Clàssic de la Setmana #157

En el clàssic d'aquesta setmana, volem aprofitar per anunciar-vos un dels festivals que tindrà lloc durant la primavera del 2013; no és cap dels més famosos, se celebrarà els propers 24 i 25 de maig a Örebro, Suècia, i es diu Metallsvenskan. En ell, diferents bandes escandinaves descarregaran la seva música en dos escenaris, mentre alguns dels seus membres, sempre i quan no els hi toqui estar damunt de l'escenari, estaran jugant a futbol amb els assistents. Curiós, si més no!

Amb bandes com Hardcore Supertar, Bullet i King Diamond, nosaltres hem volgut parlar d'una banda que van editar el seu darrer treball d'estudi l’any 1995! At the Gates, banda de death metal formada a Goteborg l’any 1990, es van separar un any després de l'edició de Slaughter of the Soul (1995), per tornar-se a reunir l’any 2007, desaparèixer el 2008 i tornar-se a reunir el passat 2010 fins l’actualitat, però vivint dels temes clàssics i d'algunes recopilacions o directes. No han dit que mai tornaran a gravar un disc, però sembla que les coses no van a un ritme accelerat.

L’any 1994 van editar el seu tercer treball, Terminal Spirit Disease, on s'inclou el tema corresponent al clàssic d'aquesta setmana i que li dóna nom al disc: Terminal Spirit Disease; aquí teniu el vídeo oficial!