dimecres, 14 de desembre del 2011

Tres novetats pel 2012

A la part de baix d'aquest blog, des de fa uns dies, podeu trobar un llistat de les properes novetats discogràfiques (o, si més no, d'algunes d'elles) que s'editaran en breu. Tot i això, us anem a fer cinc cèntims de tres que, segons el nostre criteri, són bastant interessants i ja tenim informació disponible.

Comencem pels folkies de Suïssa, Eluveitie, que el proper 10 de gener editaran el seu cinquè treball discogràfic; portarà per títol Helvetios i, una de les ocasions que tindrem per escoltar els nous temes en directe serà durant el festival Leyendas del Rock, on seran una de les bandes internacionals convidades. El tracklist del disc és el següent:

01) Prologue
02) Helvetios
03) Luxtos
04) Home
05) Santonian Shores
06) Scorched Earth
07) Meet The Enemy
08) Neverland
09) A Rose For Epona
10) Havoc
11) The Uprising
12) Hope
13) The Siege
14) Alesia
15) Tullianum
16) Uxellodunon
17) Epilogue

--------------------------

Qui també ja ha fet públic tots els detalls del seu nou treball són el power trio alemany Rage. Tot i portar gairebé 30 anys en l'escena musical, sembla que el pas del temps no pot amb les ganes d'aquesta gran banda que, el proper 24 de febrer editarà 21, un nou disc que inclourà els següents temes:


01) House Wins
02) Twenty One
03) Forever Dead
04) Feel My Pain
05) Serial Killer
06) Psycho Terror
07) Destiny
08) Death Romantic
09) Black And White
10) Concrete Wall
11) Eternally



A finals de novembre, els mitjans de comunicació especialitzats ja van poder fer una primera escolta del disc, del que diuen que recupera la ràbia, la força i la velocitat d'altres àlbums, sense perdre el virtuosisme ni la melodia... haurem d'esperar a veure el resultat final, però aquests alemanys mai fallen!

--------------------------

I no podem deixar de mencionar els navarresos Diabulus in Musica. Després de l'èxit aconseguit amb el seu disc debut, Secrets, amb el que van conquerir mig món (si no més!), ara ens presenten un nou treball.

Després de firmar amb Napalm Records, la banda comenta que estamos muy contentos y orgullosos de trabajar mano a mano con una de las más grandes discográficas de nuestro género hoy en día. Ambos compartimos el mismo entusiasmo hacia nuestro nuevo álbum, por eso nos sentimos confiados sobre nuestro futuro y muy motivados. Nuestro próximo álbum está lleno de pasión, es enérgico y delicado, y también un gran paso adelante en nuestra música. Estamos seguros de que este nuevo acuerdo llevará nuestra música a otro nivel!

El disc portarà per títol The Wanderer i sortirà a la venta, a casa nostra, el proper 29 de febrer. Ha estat mesclat i masteritzat per Jacob Hansen als Hansen Studios de Dinamarca i per escoltar els nous temes en directe, tindrem l'ocasió de veure'ls juntament amb Leaves' Eyes en el seu pas per Barcelona, el proper 02 de març de 2012, a la Sala Mephisto.

El tracklist encara no el tenim, però el que si que us podem deixar veure és la portada de l'àlbum, dissenyada per Stefan Heilemann.