diumenge, 18 de desembre del 2011

El Moment "Friki" de la Setmana # 126

Per la cover d'aquesta setmana ens hem de desplaçar fins el Japó, tot i que quan hi arribéssim, la banda de la que us anem a parlar ja no existís. Animetal es va formar l'any 1996 i el 2006 es van dissoldre, després de deixar-nos un bon grapat de discos de versions, totes elles centrades en sèries televisives i d'animació del seu país natal.

En els seus 10 anys de vida van editar 8 àlbums d'estudi, dos recopilacions i dos directes, versionant les intros i outros de sèries com Mazinguer Z, Candy Candy, Sailor Moon, Ultraman o Bola de Drac. Precisament, d'aquesta darrera sèrie animada, van fer versions de totes les temporades i, si hem de triar-ne una, ens quedem amb Bola de Drac Z.

La intro de la sèrie, anomenada Cha-la Head Cha-la, va ser composada per Hironobu Kageyama l'any 1989 i, si veu veure tota la temporada, la veu escoltar 200 vegades! Això si, la majoria de nosaltres la vam escoltar en català!

La versió dels Animetal s'inclou dins del seu darrer treball discogràfic, Decade of Bravehearts (06), tot i que ja va aparèixer un fragment del tema en un medley del seu anterior disc, Animetal Marathon VII: Fight! The Metal Heroes.

Si la sèrie a casa nostra hagués tingut aquesta intro, encara ens haguéssim enganxat més a ella, si és que no n'estaven prou!!