diumenge, 11 de desembre del 2011

El Clàssic de la Setmana # 128

Una de les bandes pioneres de la NWOBHM, Saxon, es van crear l'any 1976 a Yorkshire, al Regne Unit. Després de 35 anys donant voltes pel món, 19 àlbums d'estudi editats i uns quants més de directes i recopilacions, sembla ser que encara no volen deixar de sentir les pessigolles a la panxa que tenen al pujar a l'escenari.

El passat 05 d'octubre es van celebrar els 30 anys de l'edició del seu quart àlbum, el clàssic Denim and Leather de 1981. En aquest disc s'inclouen temes com Never Surrender, Fire in the Sky o el conegudíssim Princess of the Night.

En motiu d'aquesta efemèride, el proper 13 de desembre comencen una gira pel seu país natal on es podrà escoltar el disc en la seva totalitat. Serà un petit tour que acabarà el proper 20 de desembre a la Sala Koko de Londres i els suecs Hammerfall, que just han acabat la seva gira del disc Infected a la nostra península, seran els qui obriran els shows dels britànics.

Avui us deixem amb un altre single que es va despendre del disc: And the Bands Played On; el vídeo és una actuació extreta del disc en directe Greatest Hits Live!, on es commemoraven els 10 anys d'activitat de la banda i que es va editar juntament amb una cinta de VHS, remasteritzada en DVD a l'actualitat.