divendres, 11 de juny del 2010

El Clàssic de la Setmana # 83

El passat divendres 4 de juny, a Madrid, es va inaugurar una nova edició del festival Rock in Rio; un festival que, celebració rere celebració, ha anat en detriment dels grups de rock i heavy metal, des de la seva primera edició l'any 1985 a Rio de Janeiro.

En aquell primer festival hi van actuar gent com Queen, Ozzy Osbourne, AC/DC, Iron Maiden, Scorpions, Whitesnake, Kiss o Bon Jovi. Precisament, aquest darrer va ser l'encarregat de tancar els concerts del primer dia de l'edició del 2010.

Després dels concerts de Macaco i Pereza (grans teloners... noteu el to sarcàstic), apareixien a l'escenari Jon Bon Jovi, Richie Sambora, Hugh McDonald, Tico Torres i David Bryan per donar-li una mica de sentit al nom del festival. El seu show es va basar en el seu nou treball, The Circle, tot i que els clàssics no es van fer esperar.

De tots els que van interpretar, com It's My Life, You Give Love a Bad Name o Wanted Dead or Alive, ens quedem amb el tema que els hi va obrir les portes al món de la música; des del disc debut i homònim de la banda, Bon Jovi, ens quedem amb Runaway!