diumenge, 6 de juny del 2010

El Clàssic de la Setmana # 82

El clàssic d'aquesta setmana el volem dedicar a una de les bandes japoneses més internacionals; i és que la banda de heavy metal i glam metal Loudness es va formar l'any 1981 a la ciutat d'Osaka, després de la marxa d'alguns membres de la banda Lazy.

Es van convertir en la primera banda japonesa amb firmar un contracte amb un segell discogràfic americà i, en el moment de major èxit, van entrar al Top 100 de la llista Billboard.

L'any 2001, en motiu del seu 20è aniversari, es van reunir els membres originals amb la idea d'editar un àlbum i fer una petita gira; però la rebuda va ser tan espectacular els va fer seguir endavant, tot i la mort del seu bateria Munetaka Higuchi. Després de l'edició de 22 àlbums d'estudi, el passat 19 de maig van editar el disc King of Pain.

Però avui ens centrem en el disc editat l'any 1985, Thunder in the East, el seu cinquè treball d'estudi que va romandre 23 setmanes dins la llista Billboard 200 US Chart, situant-se en la posició #74 com la més alta. En aquest àlbum hi trobem a Minoru Niihara a la veu, Akira Takasaki a la guitarra, Masayoshi Yamashita al baix i Munetaka Higuchi a la bateria.

Dins del disc es troben temes com el single Crazy Nights o la balada Never Change Your Mind; però, per vosaltres, avui hem escollit el tema Get Away!!