diumenge, 31 de gener del 2010

El Clàssic de la Setmana # 67

Aquesta setmana ha aparegut una notícia molt destacable, de la qual no podíem passar per alt dedicar-li un moment en el nostre programa; i és que després de 45 als escenaris, els alemanys Scorpions es retiren del món de la música.

La banda la va formar el guitarrista Rudolf Schenker i el bateria Wolfgang Dziony l'any 1965 a Hannover; la primera formació la van tancar el també guitarrista Michael Schenker i el vocalista Klaus Meine. Actualment però, la banda està formada per Klaus Meine a la veu, Rudolf Schenker i Matthias Jabs a les guitarres, Pawel Maciwoda al baix i James Kottak a la bateria.

Abans de la seva retirada, han anunciat l'edició del disc Sting in the Tail i una extensa gira mundial per acomiadar-se de tothom. Però de ben segur que, en poc temps, començarem a escoltar l'edició d'un grans èxits de la banda, la reedició de la seva discografia...

Dels alemanys recordem temes com Still Loving You, Rock You Like a Hurricane, Wind of Change, Send Me an Angel o el tema d'avui, No One Like You.