dimecres, 13 de gener del 2010

Breus # 15

Les vacances ja s'han acabat i comencem aquest nou any amb moltes ganes de música, concerts i sorpreses!! Aquesta setmana tornem amb el nostre programa, però abans fem un repàs de les coses més interessants que han passat durant aquests dies de festa.

I comencem de manera tràgica, perquè abans de que el 2009 s'acabés, ens vam assabentar de les morts de Mick Cocks i de James Owen Sullivan.

Mick Cocks, líder de la banda de hard rock australiana Rose Tattoo, va morir el 22 de desembre a causa d'un càncer de fetge. Havia fundat la banda l'any 1976 juntament amb el guitarrista Pete Wells. El curiós és que Pete va morir el març de 2006 de càncer de pròstata, el baixista Ian Rilen ho va fer l'octubre de 2006 de càncer de bufeta i el guitarrista Lobby Loyde, de càncer de pulmó el 2007. Tots ells van formar part, en algun moment, de la banda Rose Tattoo.

Per altra banda, James Owen Sullivan, bateria de la banda Avenged Sevenfold, el van trobar mort a casa seva el 28 de desembre; amb només 28 anys, tot apunta que la mort va ser per causes naturals.

Des de Kalimetal volem sumar-nos als milers de missatges de condol que han rebut les dues bandes i les families afectades. Esperem que durant aquest 2010 no haguem de lamentar pèrdues d'aquestes característiques!!

----------------------------------

Seguim amb més bones notícies i és que el proper diumenge 17 de gener, els finlandesos Stratovarius visitaran Barcelona per presentar el seu darrer treball, editat l'any passat, Polaris; el primer disc sense Timo Tolkki ha rebut crítiques de tot tipus, però de ben segur que la Sala Razzmatazz 2 tindrà un bon aspecte.

A banda d'aquest concert, ja s'ha confirmat la seva participació al Wacken Open Air 2010 i, a finals d'any, començaran a preparar el que serà el seu nou disc que s'espera cara al 2011.

>----------------------------------

Un altre grup que també ha anunciat nou disc són els americans Symphony X. Els de Michael Romeo però, el treuran al mercat molt abans que els finlandesos; i és que actualment es troben ja en el procés de gravació i s'espera tenir-lo enllestit a mitjans d'any.

A més, aquest nou disc estarà distribuït per Nuclear Blast, nova companyia de la banda; esperem que la discogràfica sàpiga col·locar a Symphony X al lloc que es mereix!

>----------------------------------

I per acabar, una notícia que agradarà molt als fans del metal que es fa a la península; i és que abans de que arribessin els Reis Mags d'Orient, els madrilenys Sôber van penjar una nota de premsa a Internet que deia el següent:

“Tras más de diez años de imparable trabajo (seis discos publicados, cientos de conciertos, más de quince video clips, dos discos de oro y uno de platino), SÔBER decidió darse un descanso.

Después de casi seis años en proyectos paralelos, la idea de volver a reunirse comienza a fraguarse. La intención es emprender de nuevo lo que se dejó, pero con más ilusión, experiencia y motivación que nunca, todo ello con una visión más madura y manteniendo siempre los pies en el suelo.

La experiencia acumulada por sus componentes en estos años sirve para dar una vuelta de tuerca a la nueva vida de
SÔBER.

Para recorrer este nuevo camino, se une Manu Reyes como nuevo batería, a quien
SÔBER quiere dar la más cálida bienvenida, teniendo siempre en nuestro corazón al inigualable Alberto Madrid.

Agradecer a sus fans su dedicación, apoyo incondicional y por mantener vivo el espíritu de
SÔBER durante todos estos años.

Podréis volver a disfrutar de sus directos, a lo largo de todo el 2010, en escenarios de México, Venezuela, Costa Rica, Argentina, Chile… y por supuesto España.

SÔBER HA VUELTO… PARA QUEDARSE”

Així doncs, veurem quines notícies ens arriben de la banda i ja us anirem informant de com evoluciona el retorn de Sôber.