dijous, 17 de setembre del 2009

Concert de Delain

El proper diumenge 4 d'octubre, la Sala Salamandra de l'Hospitalet serà l'escenari del concert que els holandesos Delain oferiran per seguir presentant el seu darrer treball April Rain.

La formació encapçalada per Martijn Westerholt ja va actuar en aquesta mateixa sala el passat 3 d'abril d'aquest mateix any, actuant com a teloners de Kamelot (podeu veure la crítica del concert aquí). Aquesta vegada però, actuen com a caps de cartell amb l'actuació de Whyzdom fent de teloners.

Charlotte Wessels a la veu, Ronald Landa a la guitarra, Rob van der Loo al baix, Sander Zoer a la bateria i Martijn Westerholt als teclats interpretaran temes com el mateix que li dóna nom al disc, April Rain, el senzill Stay Forever i la potent Go Away; però també repassaran temes del seu primer disc, Ludicity de 2006, amb temes com Frozen, Silhouette of a Dancer, A Day for Ghosts o The Gathering, aquests dos últims acompanyats per la veu de Marco Hietala, de Nightwish, en la versió d'estudi.

Per la seva banda, Whyzdom és una banda de metal simfònic que es va formar l'any 2007 a França; la seva música orquestrada, els seus potents riffs de guitarra i una encantadora veu femenina ens tranportaran a una època romàntica. Vindran a presentar el seu àlbum debut, From The Brink Of Infinity, amb la categoria de millor banda de metal francesa del 2008.

Ells són Telya Melane a la veu, Vynce Leff a la guitarra, orquestració i fundador de la banda, Regis Morin a la guitarra, Tristan Demurger al baix, Nico Chaumeaux a la bateria i Marc Ruhlmann als teclats.

De ben segur que serà un concert molt interessant de veure; per això, des de Kalimetal us animem a que us apropeu el dissabte 4 d'octubre a la Sala Salamandra a veure aquests dos grups que tenen molt futur per endavant!!