dissabte, 19 de setembre del 2009

El Moment "Friki" de la Setmana # 51

Per començar forts, us portem un Moment "Friki" molt especial. Navegant pel món d'Internet, vam trobar una banda de metal a capella (si, si...a capella!!), anomenada van Canto. La banda, procedent d'Alemanya, està formada per 5 vocalistes i un bateria: Dennis Schunke a la veu solista masculina, Inga Scharf a la veu solista femenina, Stefan Schmidt a les veus rakkatakka baixes i wahwah dels solos de guitarra, Ross Thompson a les veus rakkatakka altes, Ingo Sterzinger a les veus dandan baixes i, actualment, Bastian Emig a la bateria (als inicis, Dennis Strillinger ocupava aquest lloc).

L'any 2006, van Canto van debutar amb l'àlbum A Storm to Come, on s'inclouen set temes originals i una versió. Van participar al Wacken 2008 i aquest octubre ho faran al Metal Female Voices Fest. El passat 2008 van editar el seu segon treball, Hero, on hi trobem cinc temes originals i les versions de Kings of Metal de Manowar, Wishmaster de Nightwish, The Bard's Song de Blind Guardian, Stormbringer de Deep Purple i Fear of the Dark d'Iron Maiden.

Però no és cap d'aquests covers el que ens ocupa avui, sinó el que apareix en el primer disc: un cover de Metallica, del tema Battery.