dimarts, 22 de setembre del 2009

Breus # 10

Finlament, la banda Skizoo no realitzarà els concerts que tenien previstos a Madrid i Barcelona per acomiadar-se dels seus fans. En el Myspace oficial de la banda, s'ha penjat una entrada que diu el següent:

"Lamentamos comunicaros que por motivos ajenos a la banda será imposible realizar los dos conciertos que se tenía previsto hacer en Madrid y Barcelona. Desde Skizoo lamentan mucho esta noticia ya que tenían muchas ganas de despedirse de su público. Por otro lado pronto os informaremos de cuando se publicará el último video clip que Skizoo realizó dedicado a todos sus fans Fuera de lugar y con el cual se despide de todos vosotros. En breve tendréis más noticias. Saludos”

-----------------------------

La banda sueca Europe arriba a la primera posició de les llistes del seu país 21 anys després. I és que el nou disc de la banda, Last Look at Eden, ha entrat directament al número 1 de les llistes de ventes del país.

Els nois de la banda estan molt contents i, després del treball fet, creuen que és un reconeixement i que sense els fans no ho haguessin aconseguit. Recordem que l'última vegada que van ocupar aquesta posició va ser l'any 1988 amb l'àlbum Out of this World.

-----------------------------

Després d'uns quants anys de silenci, la banda italiana Labyrinth torna als estudis de gravació amb la seva formació original.

En el nou disc, Return to Heaven Denied Pt.2, tornen a la formació Olaf Thorsen i Andrea Cantarelli a la guitarra i Roberto Tiranti a les veus; sense dubtes, una gran notícia per la banda i, sobretot, pels seus fans.

-----------------------------

Rob Zombie ediatarà nou disc el proper 10 de novembre. El disc, successor de Educated Horses del 2006, serà Hellbilly Deluxe 2: Noble Jackals, Penny Dreadfulls and the Systematic Dehumanization of Cool.

La idea general de l'àlbum serà una seqüela del Hellbilly Deluxe, de 1998, el disc amb el que Rob es va estrenar com artista en solitari, una vegada White Zombie es van separar.