diumenge, 11 de desembre del 2011

El Moment "Friki" de la Setmana # 125

L'any 2000 es formava a Saragossa la banda de heavy metal Después de Todo. Quatre anys més tard, debutaven amb l'edició del disc Oídos Sordos i van començar en els seus directes com a teloners de bandes com Soziedad Alkohólica, Habeas Corpus...

El 2007 editen Un Minuto Más i, només un anys després, surt el seu tercer disc, La Voz de la Inocencia. Abans de l'edició d'aquest àlbum, fan una gira conjunta per tota Espanya amb la banda XXL. Amb La Voz de la Inocencia, van fer una cosa que mai s'havia fet a la península: juntament amb la revista Rockzone, van fer una tirada promocional de 14000 discos que van regalar juntament amb la revista.

El passat 04 d'octubre van editar el seu quart disc, El Camino de los Olvidados, on s'inclouen 10 temes propis més una cover per tancar el disc; el tema en qüestió és una versió del grup de pop austríac, Falco. L'any 1985, aquesta banda editava el seu tercer disc, Falco 3, on es pot trobar el seu tema més famós: Rock Me Amadeus!

Us deixem amb la versió original del tema, ja que no hem trobat la versió en castellà dels aragonesos... per tant, si la voleu escoltar, ho haureu de fer en l'espai del programa!!