diumenge, 18 de desembre del 2011

El Clàssic de la Setmana # 129

L'ay 1972 Long Island, Nova York, era l'escenari del naixement d'una banda de hard rock i glam metal d'allò més excèntrica: Twister Sister! A punt de complir els 40 anys d'història, els membres de la banda, encapçalats per Dee Snider, segueixen donant de què parlar!

I és que el passat 08 de novembre editaven From the Bars to the Stars, una caixa de luxe on, a través de 5 DVD's en directe, repassen la trajectòria de 30 anys damunt dels escenaris. L'edició recull els directes Twisted Sister XMas: Live in Las Vegas, Live at Wacken, Live at Reading i Double Live, amb els concerts de North Stage '82 i NY Steel '01. A més, la caixa inclou ornaments de nadal personalitzats de la banda (molt adient per aquestes dates) i, entre altres extres, un passi oficial de backstage de la gira NY Steel.

Entre tots els èxits que s'hi poden trobar, com poden ser els mítics We're not Gonna Take It, You Can't Stop Rock'n'Roll, I Wanna Rock o Stay Hungry, nosaltres trobem a faltar un que ens agrada molt. L'any 1983 i dins del disc You Can't Stop Rock'n'Roll, van incloure el tema I Am (I'm Me), que no s'inclou en cap dels concerts editats; un altre motiu per deixar-vos amb aquest videoclip!