diumenge, 15 de maig del 2011

Properes novetats discogràfiques

Amb l'arribada del bon temps i la proximitat de l'estiu i tots els seus festivals, ara és un bon moment per anunciar la sortida al mercat de diferents àlbums que seran presentants a l'aire lliure, durant aquests festivals.

És el cas de la banda de metal progressiu i simfònic Stream of Passion, formada entre Holanda i Mèxic pel virtuós Arjen Anthony Lucassen i la vocalista Marcela Bovio, l'any 2005. Després de l'edició de dos àlbums, Embrace the Storm (05) i The Flame Within (09), el proper mes de juny i juliol (depenent del país), editaran el seu tercer disc sóta el nom de Darker Days. A Espanya, el disc es podrà aconseguir a partir del 22 de juny.

01) Lost
02) Reborn
03) Collide
04) The Scarlet Mark
05) Spark
06) Our Cause
07) Darker Days
08) Broken
09) This Moment
10) Closer
11) The Mirror
12) Nadie to Love
13) The World is Ours
-----------------------

Una altra banda que té previst editar disc el proper mes de juny, en aquest cas el dia 24, són els brasilers Sepultura. Kairos serà el successor de A-Lex (09) i el primer disc de la banda amb el segell Nuclear Blast Records.

La gravació del disc va començar a finals de 2010 als Trama Studios de Sao Paulo, juntament amb el productor Roy Z (Judas Priest, Bruce Dickinson, Helloween...) i les sessions van finalitzar el passat mes de març. Mentrestant, una de les informacions que s'han després de la banda és que la formació original no es tornarà a reunir, tal i com apuntaven algunes informacions.

01) Spectrum
02) Kairos
03) Relentless
04) (2011)
05) Just One Fix (Ministry cover)
06) Dialog
07) Mask
08) (1433)
09) Seethe
10) Born Strong
11) Embrace the Storm
12) (5772)
13) No One Will Stand
14) Structure Violence (Azzes)
15) (4648)
-----------------------

Abans de que ens arribin aquests dos àlbums, a finals d'aquest mes de maig sortirà al mercat el nou disc dels britànics Status Quo. Serà, ni més ni menys, l'àlbum número 29 de la seva llarga carrera, doncs porten més de 40 anys damunt dels escenaris, des de la seva formació l'any 1967.

El successor de In Search of the Fourth Chord (07) portarà per títol Quid Pro Quo i té previst el seu llançament pel proper 27 de maig, a nivell mundial. L'àlbum serà presentat en formar de doble CD, el primer amb 14 temes inèdits i el segon, un directe gravat dels seus concerts a Amsterdam i Melbourne. A més, es posarà a la venta una edició numerada de luxe que tindrà, a banda dels dos discos, un vinil, una samarreta, un póster de la banda i diferents enganxines.

01)Two Way Traffic
02) Rock'n'Roll'n'You
03) Dust to Gold
04) Let's Rock
05) Can't See for Looking
06) Better than That
07) Movin' On
08) Leave a Little Light On
09) Any Way You Like It
10) Frozen Hero
11) Reality Cheque
12) The Winner
13) It's All About You
14) My Old Ways
15) In the Army Now (2010 version)
-----------------------

I, per acabar, tres avançaments dels forts de cara als propers mesos!!


Els primers dels que parlem són els alemanys Edguy, liderats pel gran Tobias Sammet. Durant el proper mes d'agost, posaran a la venta el seu nou disc, del qual només en sabem el títol.

Age of the Joker serà el successor de Tinnitus Sanctus (08), i vindrà acompanyat d'una gran gira europea amb la banda Kottak, la banda formada i liderada pel bateria de Scorpions, James Kottak. La gira tindrà parada a Barcelona el proper 15 d'octubre a la Sala Apolo.

Uns altres que estan preparant àlbum són els thrashers americans Megadeth. Després de l'èxit del disc Endgame, Dave Mustaine i companyia s'han posat a escriure els temes que conformaran el seu nou disc. De moment, només sabem que l'àlbum, si tot va bé, sortirà al mercat durant la tardor d'aquest 2011.

El que si que sabem és que Mustaine ha engegat un projecte paral·lel, Red Lamb, amb Dan Spitz (guitarra original d'Anthrax), Peter Baltes (baixista d'Accept) i Patrick Johansson (bateria d'Yngwie Malmsteen).

I, per acabar, els holandesos Epica. La setmana passada van anunciar, a través de la seva pàgina de Facebook, que ja tenen llestos 14 temes instrumentals; ara falta posar la lletra i començar a gravar el nou disc després de l'estiu.

Abans d'entrar a l'estudi, faran una parada al festival Leyendas del Rock, tocant juntament amb bandes com Obús, Ángeles del Infierno, Angelus Apatrida... El festival serà el proper 13 d'agost a la Pinada de San Blas de Múrcia.