dissabte, 14 de maig del 2011

Breus #28

Turisas aplacen la gira peninsular

Els seguidors de la banda finlandesa Turisas ens haurem d'esperar fins el proper mes de novembre per escoltar en directe els temes del nou disc, Stand Up and Fight, després de l'aplaçament dels concerts d'Espanya i Portugal, previstos per aquest mes de maig. Tot i això, des de la seva web, anuncien un concert especial a Espanya durant el mes de juny, però no diuen cap més detall.

El comunicat oficial de la banda diu que degut a una sèrie de problemes tècnics, Turisas anuncien amb pena que s'han vist obligats a posposar les dates a Espanya i Portugal. Estem treballant amb els promotors per trobar dates pel mes de novembre. Demanem perdó a tota la gent que va comprar les entrades que, si no es retornen, serviran per les noves dates. Sentim moltíssim el que ha passat i assegurem que estarem allà en breu, tot i que no serà tant aviat com ens agradaria.

Per una altra banda, fa ben poc van estrenar videoclip del tema que dóna nom al nou disc. Esperem que, amb les noves dates, els barcelonins Northland puguin seguir sent els teloners dels finlandesos!


-----------------------

Arrenca la gira de SOAD

El passat 10 de maig, Canadà va ser el primer país en veure el retorn de System Of A Down. El concert va ser una primera prova del que seran els propers concerts de la banda en molts festivals; llàstima que no passin per casa nostra!

Un so molt potent, algunes errades i poc moviment damunt l'escenari són algunes de les coses que destaquen els assistents a l'acte, que van poder escoltar, ni més ni menys, 29 temes entre els que es troben Chop Suey!, Aerials, Toxicity, War? o Radio/Video.

El tour de la banda els portarà a tocar a diferents localitats americanes i després passaran per Europa, fent parada a Itàlia, França (amb les entrades esgotades pels dos concerts que faran), Suïssa, Àustria, Alemanya, el Regne Unit, Suècia, Finlàndia i Rússia. A més, aquest que no se celebra l'edició del Rock in Rio a Madrid, estaran el proper mes d'octubre a Brasil.

Posem-nos melancòlics i recordem un dels seus temes clàssics!!