dissabte, 7 de maig del 2011

El Moment "Friki" de la Setmana # 105

El moment "friki" d'aquesta setmana està acabat de treure de forn; i és que els alemanys/noruecs de Leaves' Eyes acaben d'editar disc!! La banda, que es va formar l'any 2003 després de la boda entre Liv Kristine i Alexander Krull, va néixer gràcies a la unió de forces de la veu de la cantant i la banda Atrocity, on hi formava part Alexander.

Com dèiem, el passat 22 d'abril va sortir a la venta el quart disc d'estudi de la banda, Meredead; el títol és una paraula inventada per la pròpia Liv, que podria significar, més o menys, mar mortífer. I és que el disc gira en torn el mar, les sirenes...tot extret d'històries tradicionals nòrdiques. El disc es va anar presentant poc a poc a través del Facebook oficial de la banda; allà mateix es va poder veure el primer videoclip de l'àlbum que va ser, ni més ni menys, que una cover d'un gran clàssic de la música.

L'any 1984, el multi instrumentista Mike Oldfield, conegut pels àlbums Tubular Bells, editava el disc Discovery; entre altres temes, en aquest disc hi trobem To France, una cançó interpretada per la vocalista escocesa Maggie Reilly, la mateixa que va interpretar Moonlight Shadow.

Doncs el tema To France, interpretat per Leaves' Eyes, sona d'aquesta manera!!