diumenge, 27 de juny del 2010

El Clàssic de la Setmana # 85

L'any 1973 es formava a Nova York, la banda de hard rock Kiss. Els seus shows durant la dècada dels '70 estaven caracteritzats per la pirotècnia i el maquillatge; aquests fets els van atorgar un alt nivell de popularitat, que van perdre una mica durant la dècada posterior, al renunciar al maquillatge. A petició dels seus fans, van tornar al maquillatge i a l'espectacle damunt de l'escenari, fent créixer la seva popularitat fins a convertir-se en una de les millors bandes de la història.

La cadena VH1 els situa en la 10a posició de la llista dels 100 millors artistes de hard rock i la MTV en la 9a posició de les millors bandes de metal de la història. Després de gairebé 30 anys en actiu i de més de 100 milions de còpies dels seus àlbums venudes, el passat dijous 24 de juny, van actuar al Palau Sant Jordi de Barcelona per presentar el seu darrer treball, Sonic Boom.

Però avui ens quedem amb un dels seus clàssics inclòs dins del seu disc de 1975, Dressed to Kill. Us deixem amb el bon rotllo i les ganes de ballar que ens dóna el tema Rock and Roll All Nite!