dimecres, 16 de juny del 2010

Breus # 21

Seguim gafats pel que fa a morts en el món del metal! I és que el passat 13 de juny va morir el líder i bateria de la banda de black metal progressiu manxega, The Heretic. Cristóbal Martínez va ser trobat mort pel seu company de pis i, l'únic que se sap de moment, és que la mort va ser provocada per un fortuït accident domèstic, del qual no s'han donat més detalls.

Des del segell Xtreem Music, es vol aprofitar per enviar el condol a familiars i amics, així com a la resta de membres de la banda, el vocalista Raúl Gómez, els guitarres Juan Carlos Pérez i Fernando Moya i el baixista i teclista Javier Fernández. Els membres de la banda encara estan afectats per la pèrdua i encara no han pogut actualitzar ni la pàgina web i, de moment, els propers concerts programats per la banda per presentar Memorando (1997-2007) han estat cancel·lats i el futur de la mateixa està a l'aire.

Des de Kalimetal ens sumem al condol per la família, els amics i els membres de la banda. Descansi En Pau.

-----------------------------

Encarant l'estiu, moltes són les novetats discogràfiques que es preparen per aquests propers mesos:

* Linkin Park va tancar la seva gira el passat agost de 2009 per centrar-se en l'elaboració del successor de Minutes to Midnight; Mike Shinoda afirma que ja està gairebé tot llest i que, en un breu període de temps, es donarà a conèixer el nom del nou disc, així com la portada i el llistat de temes que el formaran.

* Tres anys després de l'edició de 6 Days to Nowhere, els italians Labyrinth tornem amb la formació original editant el disc Return to Heaven Denied pt.2 - A Midnight Autumn's Dream. El disc està produït per Olaf Thorsen i masteritzat per Mika Jussila als Finnvox Studios d'Hèlsinki.

* La banda de metal gòtic Tristania ha desvetllat la portada i el tracklist del que serà el nou disc de la banda, Rubicon, que serà distribuit pel segell austríac Napalm Records. Al nostre país, el disc arribarà el proper 25 d'agost i, segons la banda, el resultat és increïble.

* Cinc dies després, el 30 d'agost, és la data prevista pel llançament, també a través de Napalm Records, del tercer àlbum en solitari de la vocalista sueca de Leaves' Eyes, Liv Kristine. El títol del disc serà Skintight i ja s'ha desvetllat la portada i el tracklist del mateix.

* I els qui també han triat el mes d'agost per editar el seu nou disc són els britànics Iron Maiden. El nou treball, The Final Frontier, ha comptat amb la col·laboració de l'artista Melvyn Grant per la portada (qui ja va col·laborar en els àlbums Fear of the Dark, Virtual XI i Death on the Road). L'àlbum l'han gravat als Compass Point Studios, a les Bahames, on ja van gravar clàssics com Powerslave o part del Somewhere in Time. Recordem que el 21 d'agost tanquen la seva gira a l'Auditorio Marina Sur de València.

-----------------------------

La banda americana de hard rock i glam metal Ratt, formada l'any 1978 a San Diego, Califòrnia, ha anunciat la cancel·lació de la seva gira europea; per tant, no tindrà lloc el concert que s'havia de celebrar el proper 22 de juny a Sala Razzmatazz.

El motiu de la cancel·lació és l'operació d'hèrnia que ha patit el vocalista de la banda, Stephen Pearcy. Tot i això, els metges esperen que el cantant estigui totalment recuperat per la gira que tenen tancada pels mesos de juliol a setembre, on seran teloners dels alemanys Scorpions en la seva gira per Amèrica.

Ens haurem d'esperar una mica més per veure i escoltar en directe els temes que conformen Infestation, el seu darrer treball després d'onze anys de silenci i que va sortir al mercat el passat 20 d'abril.