dissabte, 5 de juny del 2010

Breus # 20

El fundador i guitarrista dels francesos Adagio, Stéphan Forté, està preparant el que serà els seu debut en solitari: un treball instrumental.

Segons declaracions del propi guitarrista, va començar a treballar en aquest àlbum fa uns anys i ara li dedica el 100% del seu temps lliure per acabar de donar-li forma; fins el moment ha composat set temes i està escrivint el vuitè, d'un àlbum que es preveu tingui nou temes.

L'album serà molt pesat i orientat a l'estil que practica amb Adagio, el neoclassical metal, prenent com a influència a bandes com Cacophony, Meshuggah o Dream Theater, incorporant elements de la música índia, japonesa i occidental, mesclats amb influències clàssiques des del romanticisme fins a compositors més contemporanis.

------------------------------

El que apuntava a una marxa temporal de la banda per raons personals, s'ha convertit en definitiu: el bateria Scott Columbus està fora de Manowar.

En els darrers dies, Scott ha estat participant en els concerts del també ex guitarrista de Manowar, Ross the Boss; en una entrevista per la revista britànica Classic Rock Magazine, explica la seva situació, el perquè de la seva sortida de la banda i la seva relació amb, com ell anomena, Mr. DeMaio.

Podeu llegir l'entrevista sencera (en anglès) en aquest enllaç.