dimarts, 6 de maig del 2008

The Chemical Wedding

The Chemical Wedding és el títol escollit per la primera pel·lícula dirigida per Bruce Dickinson, cantant de la formació britànica Iron Maiden. El film es va estrenar el passat 4 de maig al Festival Internacional de Cinema Fantàstic i de Ciència Ficció de Londres, al cinema Apollo West End de la capital anglesa; però durant aquest mes també es projectarà al Festival Internacional de Cannes, concretament el 17 de maig, on els assistents arribaran amb un Boeing 757 pilotat pel mateix Dickinson.

La pel·lícula està basada en una reencarnació de l'ilusionista i ocultista Aleister Crowley, tant venerat pels cantants de heavy metal (Ozzy Osbourne, Marilyn Manson, Jimmy Page, John Frusciante i un llarg etcétera han escrit temes sobre Crowley, o inspirats en ell). L'actor que donarà vida a la reencarnació de Crowley és Simon Callow.

La banda sonora del film anirà a càrrec del mateix Bruce Dickinson i els Iron Maiden, a més d'anar acompanyat pel productor i guitarrista Roy Z. The Chemical Wedding arribarà als cinemes britànics durant aquest mateix estiu, però encara no està confirmat que ens arribi al nostre país.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

hola! sou genials, us admiro un ou de gat! no teniu samarretes de kalimetal? gorres? enganxines per la meva carpeta? si en teniu, siusplau...en vull!

Anònim ha dit...

Va en seriu! Que no em contesteu! Visca les birres!

Gothikus ha dit...

Ei Metalicia!! Gràcies per escriure altra vegada...se't trobava a faltar!!
Pots estar tranquil·la perquè el tema samarretes és un tema que tenim pendent i que esperem que no trigui en arribar; gorres i enganxines no sabem si en farem...estigues tranquil·la que quan les tinguem ho avisarem al blog.
Visca el metal, les birres i el kali!!