dijous, 8 de maig del 2008

El Clàssic de la Setmana # 19

Aquesta setmana STemplar s'ha tret una "espineta" que tenia clavada...després de molt temps volent posar el tema que ens ocupa el clàssic d'aquesta setmana, ho ha pogut fer.

Era l'any 1986 quan a la ciutat alemanya de Krefeld, Hansi Kürsch i André Olbrich van decidir formar una banda de heavy metal; juntament amb Marcus Dörk i Thomen "The Omen" Stauch graven la seva primera maqueta, Symphonies of Doom, amb el nom de Lucifer's Heritage; l'any següent, tot i la mala acollida de la primera maqueta, n'editen una altra, Battalions of Fear.

Amb aquesta, van aconseguir firmar amb el segell independent No Remorse; és en aquest moment quan canvien el seu nom pel de Blind Guardian. L'any 1988 editen el seu primer disc oficial, del mateix nom que la segona maqueta, Battalions of Fear, considerat un àlbum d'Speed metal, on ja hi trobem temes basats en la literatura fantàstica d'autors com J.R.R. Tolkien i de Stephen King.

L'àlbum l'obrien amb el tema Majesty (inspirat en la novela Lord of the Rings) del qual us deixem el seu vídeo en directe!!