dissabte, 10 de març del 2012

El Moment "Friki" de la Setmana # 133

El passat 2 de març, la banda alemanya Atrocity van estar actuant a la Sala Mephisto de Barcelona, acompanyant a Leaves' Eyes (és a dir, a ells mateixos i Liv Kristine) en la presentació del seu darrer treball, Meredead.

Els show de la banda liderada per Alexander Krull va consistir en un repàs a dos dels discos més representatius de la banda, els discos de versions Werk 80 i Werk 80 II. Es van poder escoltar temes com Great Commandment, Blut, Die Deutschmaschine o Cold Black Days; però el moment més aclamat del concert van ser els dos darrers temes, cantats amb la col·laboració de Liv Kristine: The Sun Always Shines on TV (que ja heu pogut escoltar en un altre moment friki) i Shout.

Però va haver-hi una versió que, particularment ens feia gràcia escoltar en directe i que no van tocar. El tema original data de 1984 i es troba dins del disc Arena dels britànics Duran Duran; va ser el dotzè single de la banda i portava per títol Wild Boys! Per tant, us deixem amb la versió dels Atrocity que, tot i no tenir vídeo, el que interessa és la música!