dissabte, 24 de març del 2012

El Moment "Friki" de la Setmana # 134

Fa uns dies us parlàvem del nou festival que se celebrarà a Benicàssim els propers 20 i 21 de juliol: el Costa de Fuego, que es va presentar amb els dos caps de cartell, Guns N'Roses i Marilyn Manson. Recentment s'han afegit més noms pel festival, com poden ser Nightwish, Opeth, In Flames o els protagonistes del nostre moment friki d'aquesta setmana!

Lacuna Coil, la banda italiana de rock i metal alternatiu formada a Milà l’any 1996, van editar el 23 de gener d’aquest 2012 el seu sisè disc d’estudi, Dark Adrenaline, amb el que sembla que han tornat a conquistar als fans que no van quedar gaire contents amb el disc anterior, Shallow Life.

Dins del nou treball s’inclou una cover d’un clàssic de la música pop dels ’90: el tema Losing My Religion dels americans R.E.M. La versió original s’inclou dins del disc Out of Time de 1991 i va aconseguir guanyar dos premi Grammy: millor interpretació de pop per duet o grup i millor videoclip.

Fins el moment, i que nosaltres sapiguem, només una altra banda italiana, Graveworm, s’havia atrevit a versionar el tema i la cover de Cristina Scabbia i companyia és, si més no, curiosa. No existeix videoclip oficial del tema, però hem trobat un amb imatges de videojocs que està força bé! A veure què us sembla!