diumenge, 23 d’octubre del 2011

El Moment "Friki" de la Setmana # 117

Ja hem parlat i escoltat moltes vegades a la banda Leaves' Eyes; però gairebé mai hem parlat dels seus orígens. Els vocalistes de la formació, Liv Kristine i Alexander Krull són parella i, mentre ella posava la veu a Theater of Tragedy, ell ho feia a Atrocity.

Precisament avui us volem parlar d'aquesta darrera banda, que combina el heavy metal clàssic amb elements gòtics, industrials i del death metal, i que es va formar a Alemanya l'any 1985. En l'actualitat podríem dir que Leaves' Eyes són els membres d'Atrocity més Liv Kristine.

L'any 1997, la banda va editar el disc Werk 80, un disc de covers de temes pop dels anys '80; aquest àlbum va veure la seva continuació amb el disc Werk 80 II, editat l'any 2008. D'aquests dos àlbums, el proper 03 de febrer de 2012 en podrem escoltar una mostra en el concert a la Sala Mephisto, on hi actuaran a més a més Leaves' Eyes i els nois de Terrassa, Embellish.

L'any 1985 (si, tornem enrere en el temps), la banda noruega A-Ha editaven el seu àlbum debut, Hunting High and Low (res a veure amb el tema dels Stratovarius), on s'inclou el tema Take on Me. Però no, avui no us posarem una cover d'aquest clàssic, si no que ens quedem amb el tema The Sun Always Shines on TV, on hi col·labora Liv Kristine! A veure què us sembla!!