dissabte, 8 d’octubre del 2011

El Clàssic de la Setmana # 118

El clàssic d'aquesta setmana el fem servir per anunciar que els Aerosmith, la banda que es va formar l'any 1970 a Boston i anomenats The Bad Boys from Boston, van començar el seu camí musical editant l'àlbum debut, anomenat Aerosmith, l'any 1973, després de fitxar per Columbia Records.

Convertits en la banda americana amb més ventes de tota la història, superant els 150 milions de còpies venudes dels seus àlbums i acceptada, ara fa 10 anys, al Rock and Roll Hall of Fame i molts altres reconeixements en els més de 40 anys d'història, estan preparant nou disc!!

Segons paraules del propi vocalista de la banda, Steven Tyler, si tot va bé, el proper mes de maig de 2012 veurà la llum el 14è disc d'estudi de la banda; de moment no se sabem més detalls del disc, per tant, haurem d'esperar per més novetats.

De moment, des del seu disc debut, ens quedem amb un tema que ha inspirat moltes coses: la banda va obrir un club a Boston que es deia (perquè ara està tancat) Mama Kin Music Hall. Steven Tyler porta un tatuatge on es llegeix Ma'Kin i una banda sueca porta el nom Mama Kin en honor al tema dels americans. Tant és així, que els mateixos Guns N'Roses van fer un cover del tema. Suposo que ja teniu clar com es diu el clàssic d'aquesta setmana; us deixem amb una versió en directe de 1994 de Mama Kin, dels Aerosmith!