dissabte, 18 de febrer del 2012

Kalimetal #0155

Ei Metaleros/es!! En aquest nou programa us volem parlar i deixar-vos escoltar alguns dels temes que podrem sentir en directe els propers divendres 24 i dissabte 25 de febrer a La Sala de Sabadell, descobrint totes les bandes que participaran al Goblin Fest.

Però escrivim aquestes paraules una mica decaiguts i/o cabrejats, i us explico el perquè... Aquest vespre (dissabte 18 de febrer), tal i com us vam anunciar la setmana passada, la Sala de Sabadell era l'escenari escollit per la celebració del Road to Valhalla, un festival de folk metal amb la bandes Lèpoka, Drakum, Ravenblood, Eldelvar i Sombras.

Ahir divendres, a les 19h, els responsables de la sala ens avisaven de que, per problemes burocràtics, el Road to Valhalla s'havia de cancel·lar! Per tant, aquesta nit, a fer plans nous! Tot i això, han assegurat que la setmana vinent no hi haurà cap problema perquè la celebració del Goblin Fest tiri endavant! Aquí us reproduïm el comunicat que han enviat:

Mediante este comunicado, LA SALA quiere pedir disculpas tanto a las bandas, como a los organizadores y público involucrado en las actuaciones que tenían que realizarse este fin de semana.

Por motivos ajenos a LA SALA y a los organizadores de los conciertos, nos vemos obligados a suspender SÓLO este fin de semana todos los conciertos, CARNESTOLTES se celebrara con normalidad, no así las actuaciones.

Hemos estado luchando hasta el último minuto para no cancelar nada este fin de semana. Hemos tenido problemas burocráticos imposibles de solucionar, los cuales tendremos superados la semana que viene, para poder seguir con normal la programación de conciertos.

Reiteramos nuestras disculpas a las bandas,organizadores y público.


Des de Black Troll s'ha intentat buscar un canvi de sala, però amb menys de 24 hores és una tasca molt difícil d'aconseguir. Actualment, s'està treballant per buscar una nova data i, qui sap, si una sala diferent... a veure com anirà l'experiència de la setmana vinent!

Però, com us dèiem a l'inici d'aquest escrit, aquí estem per descobrir els protagonistes del Goblin Fest; per tant, us deixem el tracklist i els enllaços de descàrrega del programa, perquè l'escolteu allà on vulgueu!!

01) Flyleaf - Set Apart this Dream
02) Health Healer - We Bless You All
03) Pareidolian - Carrusel de Medianoche
04) DooMination - Blasphemer Moonlight
05) Zareg - Misery
06) Eldelvar - Frogs
07) Druantia - In the World of Pain
08) Alchemist Vision - Midnight Sun
09) Volaverunt - Un Desierto por Cruzar
10) Sodom - Ausgebombt
11) Korpiklaani - Metsalle
12) Killswitch Engage - My Last Serenade
13) Sygma - Solitary Flight
14) Corelyn - Rivers of Mercy
15) Katabatika - Perpetual Pain
16) Human Carnage - Pleasure of the Flesh
17) The Last Request - R.I.D.E.
18) Thrashtorno - Detrash de Tí
19) The Kovenant - Spaceman

Descarrega't la Primera Hora
Descarrega't la Segona Hora