dimecres, 16 de febrer del 2011

Grammy Awards 2011

El passat diumenge 13 de febrer es va fer el lliurament dels Grammy Awards, en la seva 53a edició, celebrada al Staple Center de Los Angeles. En el programa d'aquesta setmana escoltarem les cançons més dels nomenats i els guanyadors en les categories de rock, hard rock i heavy metal.

Comencem destacant a la banda britànica Muse; Matthew Bellamy i companyia estaven nominats a tres categories: Best Rock Song, Best Rock Performance by a Duo or Group with vocals i Best Rock Album. Pel que fa a la cançó, estaven nominats pel tema Resistance i pel disc, a The Resistance. Al final de la gala, es van alçar amb el Grammy al millor disc de rock!!


En la categoria Best Hard Rock Performance hi trobàvem a cinc nominats d'allò més variats: Alice in Chains i el tema A Looking in View, Ozzy Osbourne i el seu Let Me Hear You Scream, Soundgarden amb Black Rain i Stone Temple Pilots i el tema Between the Lines. El guanyador d'aquesta categoria va ser la super banda anomenada Them Crooked Vultures, formada per John Paul Jones (Led Zeppelin), Josh Homme (Queens of the Stone Age) i Dave Grohl (Foo Fighters), qui estaven nominats pel tema New Fang, inclòs dins del seu àlbum debut homònim, Them Crooked Vultures.


I per acabar aquest repàs als Grammy, ens centrem en la categoria Best Metal Performance, on hi trobàvem a Slayer i el seu World Painted Blood, Megadeth i el tema exclusiu del Guitar Hero: Warriors of Rock, Sudden Death, Korn amb el tema Let the Guilt Go i Lamb of God i el tema In Your Words. El guanyador va ser la banda britànica Iron Maiden, que aquest any s'està emportant tots els guardons; ho va fer amb el tema El Dorado (no direm res, si us heu escoltat el programa del Rockferéndum, ja sabeu la nostra opinió)! I com que no hi ha manera de trobar el videoclip, us deixem amb la cançó!!