dissabte, 26 de febrer del 2011

El Clàssic de la Setmana # 98

El clàssic que us portem aquesta setmana arriba de la mà de la banda alemanya Scorpions, formada l'any 1965 a la ciutat de Hannover. El passat 14 de març de 2010 van editar el què afirmen serà el darrer treball d'estudi de la banda, Sting in the Tail. La gira que acompanyarà la presentació del disc s'allargarà fins el 2012-2013, moment en que els alemanys han decidit posar fi a la seva carrera damunt dels escenaris.

Però com que aquesta secció és la del clàssic, avui us portem un tema inclòs dins del seu disc de 1976, Virgin Killer, amb el que es van donar a conèixer arreu del món, trencant les fronteres europees. I no ho podien fer d'una millor manera perquè es parlés d'ells: en la portada del disc s'hi pot veure una nena de 10 anys completament nua, amb un efecte de vidre trencant damunt dels seus genitals.

Aquesta portada va escandalitzar al món, i el disc va aparèixer en molts mercats amb una portada de reserva, on es veuen tots els membres de la banda. Per estalviar-nos problemes legals, si voleu veure la portada només heu de fer click aquí. Fins i tot Wikipedia va tenir problemes per poder incorporar-la a la seva pàgina.

Us deixem amb el tema Pictured Life, en una versió en directe al Wacken Open Air del 2006!