diumenge, 30 de gener del 2011

Vídeos d'Apocalyptica i Ozzy Osbourne

Els finlandesos Apocalyptica van editar el passat 20 d'agost de 2010 el seu darrer treball, 7th Symphony, amb col·laboracions de luxe: Gavin Rossdale (Bush), Dave Lombardo (Slayer), Lacey Mosley (Flyleaf) i Joe Duplantier (Gojira). En el tema Not Strong Enough hi posava la veu Brent Smith, de Shinedown.

La discogràfica d'aquesta banda, Atlantic Records, li ha portat problemes als finlandesos qui, després de gravar una versió del videoclip del tema amb Brent Smith, s'han vist obligats a tornar-lo a gravar amb Doug Robb, vocalista de Hoobastank. Tot i això, en el disc hi seguirà apareixent la veu de Brent, mentre no es digui el contrari. La nova versió del vídeo no es permet inserir, per tant, la podeu veure en aquest enllaç.


------------------------

Un altre artista que ha presentat vídeo fa ben poc és l'excèntric Ozzy Osbourne. El passat 5 d'octubre de 2010 es va editar una versió de luxe del seu darrer treball, Scream, amb un CD extra amb set cançons bonus, tres inèdites i quatre versions en directe; a més, s'inclouen vídeos del procés de gravació del disc i el making of del primer videoclip, Let Me Hear You Scream.

A continuació us deixem amb el vídeo del tema Let It Die, on podem veure imatges d'Ozzy i la resta de la banda a l'estudi de gravació intercalant-se amb imatges d'un directe.