dissabte, 29 de gener del 2011

El Moment "Friki" de la Setmana #93

El moment "friki" d'aquesta setmana ens arriba des de les fredes terres de Finlàndia!! L'any 2009, Mirka Rantanen, bateria de Thunderstone, va decidir engegar una banda de música heavy per nens; d'aquesta idea, juntament amb d'altres músics de l'escena finlandesa, en van sortir els Hevisaurus.

El seu primer disc, Jurahevin Kuninkaat, va tenir molt bona acollida per part del públic, arribant a la posició número 5 del Finnish Album Chart; els concerts dels dinosaures s'anaven succeïnt fins a l'edició del segon treball, Hirmuliskojen Yö, que va aconseguir arribar fins la posició número 1 de les llistes de ventes.

En el seu primer disc hi trobem una versió d’una cançó popular americana que fa referència a la gent que tornava de la Guerra Civil Americana; When Johnny Comes Marching Home data del 1863 i va ser escrita per Patrick Gilmore. Els dinosaures finlandesos han fet la seva pròpia versió, anomenant-la Kapteeni Koukku!! Us deixem amb una actuació d'ells en directe perquè gaudiu com nens!!!