dimarts, 30 de novembre del 2010

Un retorn molt esperat


System Of A Down tornen a la carretera

La setmana passada només era un rumor... però, finalment, la noticia s'ha fet oficial! La banda californiana System Of A Down ha anunciat a la seva pàgina web oficial la reunió dels seus membres originals i les primeres dates de la seva gira.

Hola a tots,

Estem molt contents d'anunciar que els membres de System tocaran junts en algunes dates de 2011.

També us volem donar les gràcies pel vostre suport i fidelitat, no només a SOAD sino també als nostres projectes en solitari. No tenim cap pla específic, simplement estarem tocant en directe en aquests concerts, simplement perquè volem tornar a tocar junts com a banda i per vosaltres, els nostres increibles fans.

Esperem veure-us a tots!

Pau,

System Of A Down


De moment, les dates anunciades són les següents, tot i que esperem que hi hagin moltes més ja que, si només es confirmen aquestes, haurem de pagar bitllet d'avió per anar-los a veure. I el que també desitjem, és que aquesta reunió no es quedi només amb la gira i ens proporcioni una nova etapa de la banda, amb nous discos i concerts!

02/06 - Milan Fiera Arena (Itàlia)
04/06 - Rock im Park (Alemanya)
05/06 - Rock am Ring (Alemanya)
06/06 - Ominsports de Bercy (França)
09/06 - Greenfield Festival (Suïssa)
11/06 - Download Festival (Regne Unit)
13/06 - Novarock (Àustria)
15/11 - Wulheide (Alemanya)
17/11 - Metaltown Festival (Suècia)
19/06 - Provinssirock (Finlàndia)

Per anar obrint boca amb aquest retorn tant esperat, us deixem amb un dels seus temes més coneguts, inclòs dins del disc Toxicity. No cal cap mena de presentació!