dimecres, 24 de novembre del 2010

Què fareu el proper estiu?

Aquesta pregunta, en aquestes dates...? Doncs si perquè, tot i que encara no hem entrat oficialment a l'hivern, els festivals d'estiu comencen a escalfar motors presentant les primeres bandes confirmades per tots ells!!


De moment, el primer que ens trobarem per dates serà el Sweden Rock, un dels més importants (per no dir el que més!) de les terres nòrdiques! El festival tindrà lloc entre els dies 08 i 11 de juny a la localitat de Sölvesborg i aprofitaran per celebrar els 20 anys de festival.

Algunes de les bandes confirmades, fins el moment, són Destruction, Ozzy Osbourne, Saxon (qui, per celebrar els 30 anys de l'edició del disc Denim & Leather, el tocaran sencer) i moltes altres encara per confirmar! De moment, podem comprar ja els primers abonaments al preu de 245€ l'abonament per 3 dies i 255€ per 4 dies. Durant la primavera de 2011 sortiran a la venta les entrades per dia.


Un altre festival que ja ha confirmat bandes és el festival francès Hellfest; se celebrarà del 17 al 19 de juny a la localitat de Clisson. Fins el proper 1 de gener de 2011, s'han posat a la venta 2500 abonaments pels tres dies de festival a 109€; després d'això, sembla ser que els abonaments rondaran els 140€.

A falta de més de mig any pel festival, ja s'han confirmat més de 60 bandes pel mateix, entre les que destaquen Firewind, Doro, Korpiklaani, Vader, Therion i moltes més!


I el festival més important (o, si més no, amb més renom), el Wacken Open Air, també comença a donar noms! El festival se celebrarà a la petita localitat alemanya Wacken entre els dies 04 i 06 d'agost. Els primera abonaments (si és que en queden) estan a la venta a un preu de 130€ on, a banda de l'entrada, inclouen un munt de records i merchandising del festival.

Falten moltes bandes per confirmar, però de moment ja us podem avançar que a Alemanya hi tocaran gent com Avantasia (serà l'únic festival on tocaran), Ozzy Osbourne, Apocalyptica, Blind Guardian, Airbourne... Esperarem la confirmació de moltes més!

Ja teniu unes quantes propostes de cara a l'estiu. Ara toca portar-se bé i que ses majestats els Reis d'Orient us portin algun dels abonaments i, si inclou el bitllet d'avió, millor que millor!!